Workshops

Zin in een leuke workshop met bloemen? Dan ben je hier aan het juiste adres!

Onthaasten, me-time, of gezellig samenzijn? Elk excuus is goed genoeg om hier even tot rust te komen en te genieten tussen de bloemen. Of het nu gaat om bloemen van papier, verse bloemen of droogbloemen, hier ga je steevast naar huis met een voldane glimlach op je gezicht!

Bij mooi weer worden de workshops gehouden in de pluktuin, bij slecht weer in ons gezellige atelier.

workshop veldboeket

Hier vind je een overzicht van de workshops die gegeven worden bij Den Hof van Isschot. Er worden regelmatig nieuwe data toegevoegd in de SHOP, dus kom gerust af en toe eens kijken of meld je aan voor de maandelijkse nieuwsbrief.

  • Veldboeket
  • Bloemenkroon/flowerhoop met droogbloemen
  • Bloemen van papier
  • Dahlia bewaren en splitsen

Nieuwsbrief

Wil je graag op de hoogte blijven van alle nieuwtjes? Schrijf je dan hieronder in voor onze nieuwsbrief!

Is een workshop volzet, of wil je graag een workshop boeken voor een groepje vriendinnen of familie? Stuur gerust een mailtje naar marleen@denhofvanisschot.be met je vragen en wensen en dan bekijken we samen wat er kan!

Workshops zijn geschikt voor volwassenen én kinderen. De voorwaarden staan per workshop vermeld.

Heb je een verzoek of speciale wens, bijvoorbeeld voor een verjaardag, sweet 16, vrijgezellenfeest of teambuilding? Contacteer mij en we zien wat er mogelijk is!

Wil je voor of na de workshop nog iets gaan drinken of lekker gaan eten? Hier in Kasterlee zijn er erg veel leuke plekjes te ontdekken! Klik even door naar Tips in Kasterlee.